ISPARTA / MERKEZ - Çünür Toplu Konut İdaresi İlkokulu

Geri Dönüştürüyorum Zekamı Geliştiriyorum Projemizin Mart Ayı Etkinlikleri

1/E sınıfı "Geri Dönüştürüyorum Zekâmı Geliştiriyorum" e Twinning projesi kapsamında Mart ayı içerisinde atık plastik şişelerle bowling oyunu oynadı.

02-03-2022

1/E sınıfı Geri Dönüştürüyorum Zekâmı Geliştiriyorum e Twinning projesi kapsamında Mart ayı içerisinde Web2 learning apps ile "Kim Milyoner Olmak İster"oyununu oynadı.

14-03-2022

1/E sınıfı "Geri Dönüştürüyorum Zekâmı Geliştiriyorum" e Twinning projesi kapsamında Mart ayı içerisinde plastik şişeler ile kalemlik yaptı.

14-03-2022

1/E sınıfı Gi"Geri Dönüştürüyorum Zekamı  Geliştiriyorum "projesi için öğrenci webinarını yapıp, ardından takım çalışması (Akrostiş -şiir yazımı) etkinliğini yaptı.

21-03-202221-03-202221-03-2022

1/E sınıfı Geri Dönüştürüyorum Zekamı Geliştiriyorum e Twinning projesi kapsamında Mart ayı içerisinde" Proje Yap Geri Dönüştür"Web2 etkinliğini yaptı

1/E sınıfı "Geri Dönüştürüyorum Zekamı Geliştiriyorum "e twinning projesi ortakları ile Ortak ürün çalışmasını yaptı.

Yayın: 02.03.2022 - Güncelleme: 08.05.2023 16:45 - Görüntülenme: 749