ISPARTA / MERKEZ - Çünür Toplu Konut İdaresi İlkokulu

Müsabaka Duyurusu "Yüzme"

Okul Sporları 2023-2024 Sezonu Faaliyet Programında yer alan ve tarihi değiştirilen "Okul Sporları Yüzme Minikler (K-E) İl Birinciliği Müsabakaları1" 21-23 Mayıs 2024 tarihlerinde Tahsin Bilginer Kapalı Yüzme Havuzunda yapılacaktır.

Müsabaka yönergesi için TIKLAYINIZ…

Müsabakalara katılmak isteyen öğrencilerimizin 16/05/2024 tarihine kadar lisan işlemleri için başvuruda bulunmaları(2023-2024 Öğretim yılı için lisansı olmayanlar veya yenilemeyenler) ve aynı tarihe kadar yarışmak istedikleri stil ve mesafeleri bildirmeleri gerekmektedir.

Okul Sporları Lisan İşlemleri Hakkında:

·         Gerekli belgeler, sağlık raporu veya beyanı ile veli izin belgesi

·         Sağlık raporu il defa lisan çıkartacak öğrenciler için beyan ise lisanslarını yenileyen öğrenciler içindir.

·         Sağlık raporu ve izin belgesi için başvurular e devlet > spor bilgi sistemi üzerinden de yapılabilir.

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 16:07 - Görüntülenme: 154